• +86 07608862860
  • Свържи се, сега
  • Защо избра да използваш спрей за дезинфектант?

    Време за освобождаване: 2020-07-07 17:38:42  Хитове: 5

    След избухването на COVID-19 или Новел коронавирус, той се разпространи по целия свят.Обявена като пандемия от СЗО, кризата COVID-19 засегна различни страни по света.Информация относно превенцията от страна на COVID-19 е била разпространявана навсякъде. 3535; 101;.Един от най-добрите начини да си в безопасност е да си миеш ръцете на редовни интервали от сапун и вода.


    Дезинфектант за ръце и дезинфектанти са изключително важни за периода COVID-19.В продължение на дълги часове, коронавирусът остава на различни повърхности, които се докосват редовно с ръце.Не   Ако си мием ръцете навреме, вирусът може да ни зарази с коронавирус, когато ръцете ни се докоснат до очите, носа или устата.Затова се препоръчва често да се почистват ръцете.Спрей за дезинфектант за алкохол   се счита за ефективен и по-удобен.


    Какво е препарат за дезинфекция?

    Дезинфектант за сребърна ръка включва:   Сребърни йони.Сребърните йони означават сребърни атоми, от които съществуват в йонно състояние.От такива атоми един или повече електрони са изгубени.Те притежават окислителна сила и се използват главно като рутинни дезинфектанти и стерилизатори.Те напълно унищожават бактерии, вируси и гъби.Те са безопасни за хора, животни и растения.

    Функции на Slver-Ion Hand Sanitizer:

    общо 96799;   Убива всички видове бактерии, вируси и гъби.

    общо 96799;   Той може бързо да убие 99,999% микробни средства.

    общо 96799;   Дълго време след първоначалното приложение продължава да дезинфекцира повърхностите.


    Санифицери с алкохолна ръка срещу сребърни сандири

    unit synonyms   Дълготрайна защита

    Дезинфектант за сребърна ръка има дълготрайна защита от микроби, което оставя ръцете меки, чисти и пресни.Но спиртния дезинфектант действа, докато ръцете не изсъхнат.

    unit synonyms   По-добра миризма.

    Дезинфектант със сребърна ръка мирише по-добре от обикновен алкохолен дезинфектант.

    unit synonyms   Избягване на сухота на кожата

    Сребърен дезинфектант спрей има естествени овлажнители, които поддържат баланса на влагата на кожата и намаляват химическото дразнене.Wher& CONCO35101;като алкохолен дезинфектант пръска оставя ръцете сухи при честа употреба.Дезинфектант със сребърен йон има същите предимства над дезинфектант за ръце.


    Ръчно Sanitizer Spray или ръчно изработен Sanitizer Spray v/s Silver-ion Hand Sanitizer

    Въпреки че има потенциален недостиг на Sanitizers на някои места, много хора се опитват да направят домашно направен спрей за дезинфекция.Въпреки това, хората не трябва да се опитват да правят домашни дезинфектанти за ръце   без експертно ръководство.

    Let& 3535;s анализират

    unit synonyms   Ефективност на продукта

    Има различни рискове, особено употребата на съставки, които могат да се окажат неефективни върху коронавируса.Специално DIY натурален дезинфектант за ръце   която не съдържа алкохол може да съдържа други съставки, като бензалкониев хлорид и етерични масла.Тези дезинфектанти за ръце могат да намалят растежа на микробите, но няма да ги унищожат.Wher& CONCO35101;като, сребристо-йонния ръчен дезинфектант спрей притежава силни антимикробни свойства.Употребата му няма вредни последици.

    Wher& CONCO35101;като сребърен йонен дезинфектант се произвежда от експерти с правилните съставки, които се оказват много ефективни при ликвидирането на микробите.Ефективно ни предпазва от инфекция на коронавирус.

    unit synonyms   Придържане към насоките на СЗО

    Спрей за дезинфектант за ръце за DIY може да няма необходимите съставки, за да го направи съгласно препоръката на СЗО.Само домашно приготвен препарат за дезинфекция.   когато се прави с определена концентрация на алкохол може да се окаже добре.Wher&১101;като дезинфектанти за Силвър-иън се оказват ефективни, тъй като са произведени от лицензирани производители съгласно насоките на СЗО.


    Как да използвате дезинфектант за ръце със сребърен резонанс?

    unit synonyms   Напръскай си ръцете със сребърен дезинфектант и го остави да изсъхне.

    unit synonyms   Този спрей може да се използва и на всяка повърхност, за да се осигури дълготраен защитен щит.

    unit synonyms   Използва се за обеззаразяване на предмети из къщата.


    Следователно, Silver-ion дезинфектант спрей е идеална и удобна опция за тези, които искат да използват безалкохолно натурален дезинфектант за ръце.

    предишен: Използване на бен...

    Следващия: Трябва ли ти спрей...