• +86 07608862860
  • Свържи се, сега
  • Трябва ли ти спрей за дезинфектант?

    Време за освобождаване: 2020-07-07 17:39:23  Хитове: 7

    На фона на тази пандемична криза COVID-19 всички ние предприемаме мерки за превенция.Докато миене на ръце с вода и сапун един от най-умните методи, използването на спрей за дезинфекция на ръцете при недостъпност за сапун и вода е страхотна алтернатива.It& Calodor35;39;също е доста удобна алтернатива.


    Освен това, най-удобно е дезинфектант спрей, просто трябва да се напръска над ръцете, тялото, или всяка друга повърхност, която искате да дезинфекцирате.Такива дезинфекциращи спрейове могат да бъдат използвани за почистване на различни предмети и повърхности.Нашите препарати за почистване на семейните опаковки са на разположение, които могат да бъдат използвани за дезинфекция на кухненските плотове, всекидневните, стаите за гости, тоалетните, тоалетните, тоалетните, входовете и изходите, и т.н.


    Въпреки това, докато се прилага върху кожата или по друг начин за контакт с кожата, някои препарати за дезинфекция на ръцете водят до сухота на кожата и дразнене.Ако си от онези хора с чувствителна кожа, ти трябва дезинфектант за ръце.Можете да намерите напоен с алкохол дезинфектант спрей с овлажняващи средства, за да предотвратите сухота, ако просто изпитате изсушена кожа, но това може да не предотврати дразнене.За да се преборите както с сухота, така и с раздразнението, трябва да използвате натурален дезинфектант за ръце.Като естествения препарат за дезинфекция на ръцете на Cleanwell, всеки натурален дезинфектант за ръце, и т.н.


    Имаме натурален дезинфектант за ръце.   в различни количества.За да се съобразим с всичките ти изисквания за дезинфекция в такава криза, освен семейните пакети, имаме и почистващи препарати.   с различни размери.


    Имаме две категории опаковки:

    закрити помещения;   Pocket Pack - 50ml, 60ml, и 100 ml

    закрити помещения;   Семейна опаковка - 300ml, 500ml, и 1000ml


    Разлика между впръскване и гел


    Нашият сребърен йон е натурален дезинфектант за ръце.   включващи сребърен йон и вода.Също така е силно ефективен анти-микробен спрей като алкохолен спрей.

    Let&;s see how Spray is better that Gels

    Няма остра миризма.

    Някои гелове на основата на алкохол имат остра миризма, малко хора могат да& 35;39;не понасят остри миризми като този.Wher& CONCO351101;като естествени спрейове, като нашия Silver Ion Santizer спрей не е& CONCO3539;не съдържат остра миризма.Освен това, нашите продукти don& Calon 35;39;t съдържат вредни изкуствени аромати.

    Бързо сушене

    Когато се използва гел на основата на алкохол, той не трябва да се изтрива след прилагане, докато не се изсуши.Това отнема около 15-20 секунди.Изтриването преди този интервал може да остави прилагането неефективно.Обаче, говорейки за нашия естествен дезинфектант спрей, той има бързо сушене действие за около десет секунди.

    Леко и раздразнено

    Понякога гелът за дезинфектант на основата на алкохол може да причини дразнене, особено при хора с чувствителна кожа.Санитицеровите гелове с висока алкохолна концентрация могат да бъдат сурови върху кожата и да доведат до сухо, ако се използват без овлажняващи средства.Wher&ා101;тъй като нашият естествен спрей е мек и безвкусен за кожата.

    Влажност (функция)

    Честото използване на традиционни гелове на алкохолна основа причинява сухота на кожата поради силното действие на алкохола.Те могат да направят кожата суха, ако необходимото количество желирани вещества не присъства в тях, за да компенсират ефекта на алкохола.Wher&ා101;тъй като нашият естествен спрей има овлажняващи агенти, добавени, за да се предотврати сухота на кожата и да се поддържа нивото на влага на кожата.

    Ето защо, нашият естествен дезинфектант за ръце със сребърен йон   засенчва геловете на алкохолна основа.Без да приемем алкохолното съдържание, нашият продукт съдържа сребърни йони, за да убие 99.9% микроби.

    Имаме спрей за дезинфекция.   което е толкова ефективно, че може да се използва и като дезинфектант за тоалетни чинии   за вашите хигиенни нужди.Това вероятно е   Най-добрият спрей за дезинфекция на тоалетната чиния.


    100% Безопасни и природни продукти

    " С нашия 100% естествен и безопасен продукт,   Обещаваме да насърчаваме безопасната хигиена. " Добре.


    Наличен от дезинфектант за джобен спрей   за семейна опаковка, нашият продукт е много щадящ кожата и безопасен.Съдържа всички безопасни съставки без алкохол, химически пигменти и изкуствен аромат или есенция.Без никакви изкуствени цветове или пигменти, нашият продукт е прозрачен по цвят и има лек аромат.Направен от 100% естествени съставки нашият продукт е изцяло почистващ и мощен дезинфектант.


    предишен: Защо избра да изпо...

    Следващия: Кой е най-добрият ...