• +86 07608862860
  • Свържи се, сега
  • Използване на бензалкониев хлорид Незамиене Пясъчен тонизатор за предпазване на здравето на ръцете

    Време за освобождаване: 2020-07-07 17:38:28  Хитове: 12

    Днес много хора са изкушени да си купят дезинфектанти, които убиват 99.99% за да се отърват от инфекции и болести.Ръчното миене със сапун с вода е ефективен начин за намаляване на микробите на кожата и премахване на предаването на инфекциозни заболявания.


    Миенето на ръцете ни не винаги ще е удобен или възможен начин, особено когато бяхме навън или в болниците, но използването на дезинфектанти за ръце може да осигури най-добрата алтернатива на сапун и вода.Всички знаем, че в тази ситуация с "covid19" се опитваме да устоим на болестта, като често си мием ръцете.   Ръчната хигиена е най-лесният начин да се защитим, когато и да отидем.


    Можете лесно да дезинфекцирате ръката си, като използвате този бензалкониев хлорид, който напълно убива 99.9% микроби ефективно!


    Този бензалкониев хлориден дезинфектант има високо ефективна широкоспектрална стерилизация.Малко количество добавяне може да доведе до отличен антибактериален ефект.Тази пяна за дезинфектант за ръце се използва често в домакинството на всички в рамките на Calom82177 и е широко използвана в медицината.Когато отидете в болницата, трябва да го използвате в този момент, за да не се измие дезинфектант пяна.Важно е да пазим ръцете си, за да се защитим, като премахнем разпространението на болестта.

     

    Бензалкониев хлориден пяна:

    25228;   Лек незаимуван и безопасност на клиничното приложение

    Тази бутилка с пяна за дезинфектант за ръце е напълно безопасна за семейна употреба и когато става въпрос за деца.Той може лесно да се отвори чрез натискане на помпения дозатор, за да се приложи бързо след това добре покрит, което гарантира незамърсяване.

     

    25228;   Няма дразнене на кожата, лигавицата и очите и няма алергия към кожата.

    Често се случва, че дезинфектантите за ръце на основата на алкохол се изсушават след прилагане в кожата ни.Но в тази ръка дезинфектант с бензалкониев хлорид е най-добре да се прилага, ако страдате от кожна чувствителност.Този продукт е безопасен за всеки вид кожа, но не може да причини сухота след нанасяне върху повърхността на кожата ни.

     

    25228;   Пълна и плътна пяна, педантична, чиста цялата повърхност на ръцете и кожата.

    Обикновено предпочитаме усещането за пяна на ръката дезинфектант, когато се прилага в ръцете ни и се стремим да го разпространим по-последователно за по-добро почистване на покритието, което определено почиства цялата повърхност на кожата.Тази пяна за дезинфектант за ръце осигурява по-голяма употреба, дори ако изстискаме малко количество пяна, която може да покрие цялата ръка, но колкото по-гъвкава е пяната, толкова по-добре.

    25228;   Малко количество убива 99,99% микроби

    Борба с разпространението на микроби, които клинично доказано елиминират 99.99% от заболяване, което може да причини заболяване.Този антибактериален дезинфектант е най-добрият за всички, особено в медицинските болници.

     

      Накрая, тази бензалкониева хлоридна пяна ни позволява да осигурим възможност за дезинфектант за ръце, без да се изсушава и дразни кожата ни, която може да се използва многократно всеки ден.Тя може да ни помогне да осигурим най-добрия начин за защита срещу инфекции на ръцете.Тази бутилка е удобна за носене в болницата или където и да сте.Препоръчваме този продукт за вас.

    предишен: Как да изберете ръ...

    Следващия: Защо избра да изпо...